Uw mondhygiënist

Mijn naam is Laurence van den Berg. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Ik sta in het BIG-register (39928592079) en mag mijzelf daarmee geregistreerd-mondhygiënist noemen. Dat houdt in dat ik bepaalde voorbehouden handelingen, zoals het maken van röntgenfoto’s en verdoven, zelfstandig mag uitvoeren.

Ik heb ervaring opgedaan in verschillende algemene tandartspraktijken. Vanaf oktober 2023 sta ik voor u klaar in Papendrecht.

Mijn missie is om u te helpen bij het bereiken en behouden van een optimale mondgezondheid, terwijl ik ook rekening houd met uw persoonlijke behoeften en comfort. Ik streef ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer staan bij mij centraal. Ik geloof erin dat de sleutel tot een gezonde glimlach niet alleen ligt in de professionele expertise, maar ook in het opbouwen van een vertrouwensrelatie met elke patiënt. Ik ben daarom heel trots dat ik dit in mijn eigen praktijk mag toepassen.

Ik hoop u binnenkort in mijn praktijk te mogen verwelkomen!