Behandelingen

U kunt bij mij terecht voor behandelingen die gericht zijn op het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen, zoals gingivitis en parodontitis. Daarnaast kan ik u persoonlijke adviezen geven om het gebit zo gezond mogelijk te houden.

Voor de eerste afspraak reserveer ik ongeveer een uur. Daarin bespreken we samen uw klachten, wensen en verwachtingen. Voorafgaand aan de behandeling zal ik u vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Dit is belangrijk, omdat uw gezondheid en medicijnen invloed kunnen hebben op uw gebit en mondgezondheid. Daarnaast kan ik hiermee indien nodig voorzorgsmaatregelen nemen. Uiteraard vallen deze gegevens onder het medisch beroepsgeheim.

Als eerste zal ik een mondonderzoek doen en de conditie van het tandvlees beoordelen. Aan de hand hiervan wordt er een diagnose en behandelplan opgesteld, afgestemd op uw behoeften. Ook zal ik dan de kosten met u bespreken.

Voor administratieve doeleinden verzoek ik u om een geldig identiteitsbewijs mee te brengen naar uw eerste afspraak. Indien u door uw tandarts bent doorverwezen of eerder bent behandeld door een mondhygiënist, verzoek ik u om deze gegevens mee te nemen. Dit voorkomt dubbele behandelingen en onnodige kosten.

Mocht u voorafgaand aan uw eerste afspraak nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Na de eerste behandeling

Na de eerste afspraak kunnen er vervolgafspraken worden ingepland om het gebit en worteloppervlak te reinigen, eventueel onder verdoving.

Niet tevreden?

Ik doe mijn best om u naar alle tevredenheid te helpen. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent. U kunt dan uiteraard contact opnemen om dit aan te geven. Mochten we er samen niet uitkomen, kunt u gebruikmaken van de klachtenregeling.